Skandinavisk kunst av skandinaviske kunstnere

Vi elsker interiør, norsk kunst og ikke minst den skandinaviske stilen.

Tanken bak Inzpero var å lage en inspirerende nettside der du kan finne moderne og tidsriktig kunst og kunsttrykk med mening og autentisitet. Bare i Skandinavia finnes det tusenvis av talentfulle og flinke billedkunstnere og fotografer med unike uttrykk av ekstremt høy kvalitet – men det er vanskelig å orientere seg og finne de som treffer nettopp deg. Vi tror at dersom vi kan gjøre det enkelt for kunstneren å vise frem kunsten sin, så vil veldig mange ønske å kjøpe kunst av høy kvalitet. Vi mener at alle bør ha muligheten og råd til å kjøpe skandinavisk kunst fra skandinaviske kunstnere. Og vi mener at mange flere kunstnere bør få muligheten til å vise seg frem. 

Hvert bilde, sin historie

At kunsten hjemme har en historie, at vi vet hvem som har laget kunsten og hvor den kommer fra, at den snakker til oss og ikke minst har en god pris er de viktigste kriteriene som legges til grunn når vi skal kjøpe kunst eller kunstrykk til hjemmene våre. Å få uttrykt oss og vise hvem vi er gjennom historien hjemmet vårt forteller blir viktigere og viktigere. Vi i Inzpero ønsker at alle skal få mulighet til og råd til å velg kunst av høy kvalitet. Inzpero vil, ved å få med de flinkeste talentene inspirere deg hjelpe deg til få noe unikt og tidsriktig hjemme. På Inzpero vil du finne unike foto og kunst motiver fra ekte skandinaviske kunstnere og fotografer. I tillegg til kunst trykk vil vi tilby formidling av original kunst og foto, rammer, barnebilder, natur motiv, abstrakt, retro, illustrasjoner og mye mer.

Kunst og kunsttrykk for ditt hjem

I det brede utvalget av ulike stilarter og størrelser Inzpero tilbyr, tror vi du vil finne bilder som snakker til nettopp deg. Kunst som du identifiserer deg med, eller rett og slett bare synes er fint, eller har de rette fargekombinasjonene som matcher øvrig innredning. -Bilder som passer inn i stua, soverommet, gangen, kontoret eller i hele huset! -Bilder du opplever som dekorative, inspirerende, bilder som skaper glede, eller kanskje gir rom for ettertanke og refleksjon.  

Vi oppdaterer sortimentet vårt fortløpende med motiv av høy kvalitet fra nøye utvalgte kunstnere og fotografer. Følg oss på Instagram, Facebook og Pinterest for å holde deg oppdatert på siste nytt og gode tilbud.

 

Adresse:

INZPERO AS

Org nr 922217114

Bøgata 9B

6008 Ålesund

Epost: post@inzpero.no

Telefon: 468 48 378

 

For other countries:
www.inzpero.se
www.inzpero.dk
www.inzpero.de
www.inzpero.at