Hjem Kunstnere Evy Anne Brotnow

Evy Anne Brotnow

Kunstner fra Ålesund, født i 1979

Metoder: Akryl. Jobber løst og intuitivt, spesielt med bakgrunnen eller rommet de befinner seg i. Bygger deretter det opp med konkrete former og figurative personer for å gi bildene innhold som gir balanse mellom harmoni og disharmoni. Det kan gjenspeiles i motiv, penselstrøk og farger, som en refleksjon av følelser. Bildene må stemme og vekke en følelse.

De har en viss melankoli over seg. De har en sårbarhet samtidig som de står ganske støtt. De handler om det medmenneskelige, noe kjent, noe som vekker en følelse i oss. Hun prøver å fange et øyeblikk, en tilstedeværelse.

Ønsker at seerne skaper sin egen historie ut fra sin egen erfaring. Hvordan vi leser et bilde er gjerne ut fra vårt eget perspektiv.

Har en symbolordbok som hun bruker når hun skal male en fortelling. Da henter hun inn symboler, farger og titler som bygger oppunder det hun ønsker å formidle. Det er med på å skade en stemning i bildene. Så man må gjerne sette seg litt inn i ting for å skjønne hva de egentlig ser på. Det gir litt dybde og mening til bilde og kan være med på å bygge opp under en følelse som man får når de ser bildet. Det blir plutselig veldig personlig og nært.

Håper bildene kan skape en Illusjon for ett øyeblikk, en slags virkelighetsfjern forhåpning.

Alle trykk fra kunstner

Vis produkter
Close

Perfekt par av Evy Anne Brotnow

179.00 kr

Your perception is not my reality

Fra: 179.00 kr

The Symphony of my life

Fra: 179.00 kr

Glashuset

Fra: 179.00 kr

Plukk aldri en villblomst, da dør den.

Fra: 179.00 kr

Plukk aldri en villblomst, da dør den.

Fra: 179.00 kr

En dag med min far

Fra: 179.00 kr

Illusjon

Fra: 179.00 kr
Vis produkter
Close

Perfekt par av Evy Anne

179.00 kr