søk

25% rabatt på all kunst | slutter 26.11

FRI FRAKT OVER 399,- | LEVERES I LØPET AV 3-7 VIRKEDAGER
 • 0 kr 0.00
  Gå til kassen

  Norge |

  Anna Brandt – Slik jobber jeg

  Hvordan jobber jeg?
  Farge er viktig for meg,  enda viktigere enn selve motivet. Når jeg starter med et helt tomt lerret, vet jeg aldri hvordan det vil ende, bilder og ideer dukker opp underveis avhengig av mine tanker og mitt humør. Jeg begynner alltid med å fargelegge hele bakgrunnen i forskjellige lag. Så maler jeg detaljene. Deretter henger jeg maleriet på veggen hjemme så ser du hva som må justeres, eller om det må legges til en ekstra farge slik at motivet ikke føles “flatt”.

  Jeg foretrekker å male utendørs i hagen på grunn av lyset og alle inntrykkene du får. Motivene mine består hovedsakelig av himmel, natur og blomster, som regel abstrakte og med mange farger. Jeg maler nesten alltid med fingrene, aldri med børste, hvis du bruker fingrene, flyter fargen bedre takker være varmen fra hendene, og du trenger ikke å blande fargen ut med tilsetningsstoffer. Akrylmaling er min favoritt da den er lett å jobbe med og den blekner ikke, så malingen beholder sin styrke. Når jeg begynte å male ble det mange kropper, også disse ble fargerike, men jeg ble lei av slike motiv raskt og gikk over til abstrakte naturmotiver, det var mye morsommere.

   

  Maleriene mine er ofte en tolkning av barndommen og stedene jeg besøkte, og noen ganger også steder jeg vil besøke som alle de vakre hagene og parkene rundt om i verden. Så har vi den nordiske naturen med sitt spesielle lys, jeg kan gå ut i skogen med fargekartet mitt og få masse inspirasjon.

  Da jeg var liten var helgens moro å dra med bestemor og bestefar ut i naturen med bil, vi hadde alltid smørbrød og sjokoladedrikk på en termos og valgte et koselig sted midt ute i naturen, mange av motivene mine kommer fra disse minnene,  bildet under er inspirert av en slik piknik.

  Naturen og blomstene ligger mitt hjerte nær, så det er naturlig at motivene følger. Maleri er som å meditere, du kobler fra alt og kommer inn i en rolig sinnsstemning og alt hverdagslig stress slipper.

  Min største inspirasjon:
  Min største inspirasjon er moren min Siv Brandt som var kunstner, jeg vokste opp og så henne male og fikk følge utstillingene hennes som barn, hennes malerier besto av mye farge så jeg har sannsynligvis blitt påvirket av henne. Familien min bidrar også til stor inspirasjon, nesten alle er kunstneriske, enten innen håndverk eller musikk, så jeg vokste opp med mange inntrykk og kreativitet. Kunstner Lars Lerin er et godt forbilde ingen kan bringe til lys, dybde og skygger som han. Vi har også avdøde Ivey Hayes som er fantastisk med sine sprø, vakre farger.


  Hvorfor jeg maler med mange sterke farger:
  Farger er utrolig viktige for vårt velvære. Farge påvirker mer enn vi tror. Enten det er høst eller vinter, vil folk kjøpe maleriene med sommerhimmel, har mottatt flere bilder fra kunder som sier at de er glade når de kommer inn i rommet med det fargerike maleriet de kjøpte. Målet mitt er at folk skal være fornøyde med kunsten, og siden vi har så mange mørke måneder i Scandinavia, trengs all fargen vi kan få. Mitt største mål er å kunne male harmoniske malerier for helsetjenester som kan henges i venterom eller på avdelinger og kanskje kunne gi noen litt lykke.

  Henger du et grønt brett i et venterom, beroliger det pasientene. Du ville aldri henge et rødt brett på et sykehus, det ville være stressende. Farge har en måte å snakke med oss ​​ubevisst på.

  – Du finner alle motivene Anna tilbyr her!


  0
  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken
  Calculate Shipping