søk

25% rabatt på all kunst | slutter 29.11

FRI FRAKT OVER 399,- | LEVERES I LØPET AV 3-7 VIRKEDAGER
 • 0 kr 0.00
  Gå til kassen

  Norge |

  Disse plakatene solgte best i Oktober

  Disse kunst plakatene solgte best i Oktober

  Vi har et stort utvalg av kunstplakater i nettbutikken, hvor bildene passer til forskjellige sesonger, hjem og personlige smaker. Hos oss er det mulig å finne noe for enhver. Vi får hele tiden inn nyheter, og det er med enorm glede at vi kan se både nye og etablerte kunstnere klatre oppover bestselger listen vår.

  Vi setter stor pris på å se hvordan alle våre kunder benytter seg av vakre kunstplakater ved å kombinere med nydelig interiør i passende farger. Selv med dette store utvalget ser vi at fler og fler begynner å kjenne igjen de mest solgte bildene i nettbutikken. Noen har satt flere på ønskelisten, mens andre har allerede hengt kunsten på veggen.

  NYBS
  En av våre mest populære kunstnere er Frode Nybø med artistnavnet NYBS, som i slutten av sommeren har flere bilder på bestselgerlisten! Han har en fargerik stil med en optimistisk undertone i maleriene sine. De mest populære kunstplakatene han selger bærer preg av eventyrlige dyremotiver i spreke farger, men du kan også finne motiver som natur og jugendstil. Vi går sammen, Her er jeg trygg, Punkeren og Når jeg blir stor.

                                                                                                                                      

  Anna Brandt
  Svenske Anna Brandt er også med på listen. Selv om sommeren er over er det ingen grunn til å utelukke de friske sommermotivene Anna tilbyr! Vi har fått tilsendt flere gode eksempler på hvordan kunstmotivene lyser opp rommet via vår instagram.

  Bakgrunnen for Annes kunst vokste frem gjennom moren hennes:

  “Siste tiden da mamma låg på sykehuset, ropte hun på sykepleieren og spurte hvem som har ansvaret for kunsten på sykehuset. Kan jeg få prate med den ansvarlige som kjøper inn kunst, for kunsten er så deprimerende at man kan jo dø av det.”

  Med denne bakgrunnen ønsket hun å male motiver som gjør en lykkelig, noe som gjenspeiler seg i de vakre kunstplakatene: Midsummer, Swedish Summer, Sörsjön og Edsleskog                                  

   

  Jimmy Ralsmark
  Som månedens kunstner i september har publikum virkelig fått opp øynene for de abstrakte motivene til Jimmy. Med tidsriktige farger kan man enkelt kombinere blant annet Raw Canvas No.2 med mengder av beige, brune og grå kunstplakater fra nettbutikken!

  Jimmy inspireres av komposisjon, farge og lys. Han gjenskaper naturlige og harmoniske farger. All inntekt fra kunsten hans går til Barnekreftforeningen, hvor kreativitet og bidragsevne er det som driver han til å male. Raw Canvas No.2, Raw No. 3 og Ultramarine Meets Pale Orange                                                                                                                                                  

   

  Dette er kun et utvalg av bestselgerne våre, du finner hele listen her. Vi elsker å se hvordan dere mikser og matcher både interiør og kunst, tag oss gjerne i innleggene deres med

  Kunst vil selvfølgelig alltid være smak og behag, derfor anbefaler vi alle å se igjennom flere av kategoriene våre om du ikke finner en favoritt i denne listen. Hvordan en tolker det man ser i motivene er det som gjør hele forskjellen. Det endrer også potensialet du ser i motivene!

   

   

  0
  0
  Din handlekurv
  Din handlekurv er tomTilbake til butikken
  Calculate Shipping